Badkamer afkitten

Bent u de trotse bezitter van een nieuwe badkamer? Moet u deze badkamer nog afkitten? Dat is voor Lucassen Kitwerken geen enkel probleem. Als wij uw badkamer afkitten maken wij gebruik van speciale kit die elastisch is en neutraal uithard. Zo kunnen wij niet alleen uw badkamer afkitten maar ook andere ruimtes waar veel vocht voorkomt zoals uw keuken, douche of toilet. Wilt u uw badkamer afkitten? Neem dan contact met ons op. Wij adviseren u graag voor een optimaal resultaat.

Functiebijgesneden project-01

Waarom zou u uw badkamer kitten? Kitvoegen in natte ruimen zorgen voor een waterdichte aansluiting op de wanden en vloeren. Als wij uw badkamer kitten maken wij gebruik van:

  • Schimmelwerende
  • UV-bestendige
  • Waterbestendige
  • en oplosmiddelvrije kit

Vervangen

Wilt u niet dat wij uitsluitend uw badkamer afkitten? Maar ook uw huidige kit verwijderen? Dat kan. Kitvoegen die zijn aangetast door schimmel, zeep of kalk kunnen na verloop van tijd verkleuren. Als er te weinig ventilatie in uw badkamer is kan het ook zijn dat er schimmelvorming optreedt. Voorkom dit een laat uw badkamer kitten voor onze specialisten. Een badkamer dat wij kitten is een lust voor het oog. Een professioneel strak afgekitte ruimte, dat is waar Lucassen Kitwerken voor staat.

Waterdicht kitwerk

Lucassen Kitwerken kan uw badkamer afkitten met waterdicht kit. Wij maken voor iedere klus een offerte op maat. Neem vrijblijvend contact op en profiteer van de vele voordelen.