Dilataties

Zoekt u een vakkundig bedrijf dat dilataties kan toevoegen in uw muren? Maak dan een afspraak met Lucassen Kitwerken, dé dilataties specialist. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van voegafdichtingen. Zowel de particulieren als zakelijke markt kunt bij ons terecht. In opdracht van verschillende opdrachtgevers voeren wij ten behoeve van nieuwbouw en renovatie regelmatig opdrachten uit in onderaanneming. Deze werkzaamheden omvatten hoofdzakelijk het afkitten van alle soorten voegen, waaronder dilataties. Als u kiest voor dilataties bij Lucassen Kitwerken dan bent u verzekerd dat de geleverde en aangebrachte producten geschikt zijn voor de toepassing en voldoen aan de hieraan gestelde kwaliteitseisen.

Wat zijn dilataties?Dilataties

Dilataties zijn voegen die worden aangebracht ter voorkoming van:

  • Scheuren
  • Krimpen
  • Uitzetten

Dilataties kunnen namelijk bewegingen en de werking van de materialen opvangen waardoor de kans op scheuren aanzienlijk kleiner wordt.

Voegafdichtingen

Voor de uitvoering van voegafdichtingen worden kwaliteitsproducten gebruikt die weer, wind en vele jaren zullen doorstaan. Er zijn verschillende soorten dilatatievoegen en wandaansluitingen. Wilt u meer weten over de soorten dilataties die wij kunnen toevoegen? Neem dan contact met ons op.

Onze werkzaamheden zijn zeer divers en lopen uiteen van voegafdichting van gevels en vloeren tot badkamers en zwembaden. Wilt u gebruik maken van één van onze diensten? Wij staat u graag te woord.