kitvoegen onderhouden Boxtel

Kitvoegen Boxtel onderhouden, inspecteren of aanbrengen

Zijn uw kitvoegen in Boxtel niet meer in een goede staat? Laat deze dan controleren door de vakmannen van Lucassen Kitwerken. Lucassen Kitwerken is gespecialiseerd in diverse soorten kitvoegen. Of het nu gaat om kitvoegen van een nieuwbouw of renovatie project, bij ons bent u verzekerd van perfectie en hoogwaardige kwaliteit waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven. Wij leveren complete dienstverlening voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Onze werkzaamheden zijn zeer divers en lopen uiteen van voegafdichting van gevels en vloeren tot badkamers en zwembaden. Samen met u bepalen we vooraf welke diensten en producten het beste passen bij uw wensen.

kitvoegenWaarom kitvoegen?

Kitvoegen worden veelal gebruikt bij de afwerking van natte ruimten in gebouwen zoals in:

  • Badkamers
  • Toiletten
  • Keukens

Kitvoegen Waalwijk

Diverse aansluitvoegen worden door constructieve werking veelal afgewerkt met een elastische blijvende kitvoegen. Naast deze elastische werking hebben kitvoegen ook een vochtwerende werking dat aansluit bij de type voeg. Kitvoegen zijn er in allerlei soorten. Afhankelijk van uw eisen en de ruimte kan Lucassen Kitwerken een goed advies geven over passende kitvoegen.

Inspectie kitvoegen in Boxtel

Denkt u dat uw kitvoegen in Boxtel aan onderhoud toe zijn? Of moeten uw kitvoegen zelfs worden vervangen? Laat deze dan controleren door Lucassen Kitwerken. Wij zullen uw kitvoegen in Boxtel inspecteren op beschadiging, aantasting, schimmels, scheurvorming en de algehele staat van het onderhoud. Waar de kitvoegen niet meer naar behoren functioneren kunnen wij reparatie uitvoeren. Wilt u uw kitvoegen in Boxtel laten controleren, onderhouden of aanbrengen? Wij nodigen u graag uit voor het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak.

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw faxnummer

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht