Kitwerk

Is uw kitwerk niet meer in een goede staat? Laat dit dan controleren door de vakmannen van Lucassen Kitwerken. Lucassen Kitwerken is gespecialiseerd in diverse soorten kitvoegen. Of het nu gaat om kitwerk van een nieuwbouw of renovatie project, bij ons bent u verzekerd van perfectie en hoogwaardige kwaliteit waar u nog jarenlang plezier aan zult beleven. Wij leveren complete dienstverlening voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie. Onze werkzaamheden zijn zeer divers en lopen uiteen van voegafdichting van gevels en vloeren tot badkamers en zwembaden. Samen met u bepalen we vooraf welke diensten en producten het beste passen bij uw wensen.

kittenWaarom kitwerk?

Kitwerk wordt veelal gebruikt bij de afwerking van natte ruimten in gebouwen zoals in:

  • Badkamers
  • Toiletten
  • Keukens

Diverse aansluitvoegen worden door constructieve werking veelal afgewerkt met een elastische blijvende kitvoegen. Naast deze elastische werking hebben kitvoegen ook een vochtwerende werking dat aansluit bij de type voeg. Kitvoegen zijn er in allerlei soorten. Afhankelijk van uw eisen en de ruimte kan Lucassen Kitwerken een goed advies geven over passende kitvoegen.

Inspectie kitwerk

Denkt u dat uw kitwerk  aan onderhoud toe is? Of moet uw kitwerk zelfs worden vervangen? Laat deze dan controleren door Lucassen Kitwerken. Wij zullen uw kitwerk inspecteren op beschadiging, aantasting, schimmels, scheurvorming en de algehele staat van het onderhoud. Waar het kitwerk niet meer naar behoren functioneert kunnen wij reparatie uitvoeren. Wilt u uw kitwerk laten controleren, onderhouden of aanbrengen? Wij nodigen u graag uit voor het aanvragen van een offerte of het maken van een afspraak.

Brandwerend

Al onze projecten zijn ook brandwerkend op te leveren. Zo kiest u voor optimale veiligheid en afwerking. De Nederlandse overheid stelt strenge eisen aan brandpreventie in gebouwen met als doel het beperken van brand en het voorkomen van ongevallen. Zo voldoet u aan de wettelijke eisen die eventueel aan uw project worden gesteld.